Gyepű harsona

SZÍNIA (BODNÁR ERIKA): EGY mindenkiért- mindenki EGY-ért!

Kedvezmény

20 %

630,- Ft

Bolti ár:
3 150 Ft

Baráti ár:
2 520 Ft

Kiadó: Magánkiadás
Kiadási év: 2007
Szerző: Színia
Oldalszám: 185
Téma: Ezotéria
Borító: puhaborító
Várható szállítási idő: 1-2 nap
Kivánságlista

SZÍNIA (BODNÁR ERIKA): EGY mindenkiért- mindenki EGY-ért!

Kattintson a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Részletes termékismertető

"Az emberi agy valóságteremtő gépezet, és mint ilyen, rossz kézbe (vagy inkább fejbe) kerülvén kifejezetten veszélyes lehet, ugyanis azt teremti meg, amire elég hosszú ideig és elég nagy erővel figyel, amire koncentrál. (És ez nem valami rossz ezoterikus szöveg, hanem a részecskefizika és az agykutatás által bizonyított tény.) Minél több agyat kapcsolunk egy rendszerbe, annál nagyobb erővel valósulnak meg a gondolataink. Hogyan kapcsolhatunk agyakat egy rendszerbe?! A tévé, a filmek, illetve ma már a számítógép segítségével. Hollywood filmstúdióit nem véletlenül hívjuk 'álomgyáraknak', hiszen itt (is) készülnek számunkra azok az álmok, amelyeket nekünk, embereknek majd valóra kell váltanunk, és amelyeket legtöbbször sikeresen valóra is váltunk.
A legtöbb ember ma már nem a saját álmait álmodja, hanem csupán teremtőrobotként kiszolgálja a média tulajdonosai által elé rakott rémálmokat, amelyek filmek, hírműsorok, beszélgető műsorok, könyvek, újságok, zenék és társaik útján szünet nélkül érkeznek a fejekbe. Ezért olyan a világ, amilyen. Figyeljük csak meg, amikor beszélgetünk egymással, hogy a saját álmainkról, terveinkről beszélünk, vagy inkább a média által aznap közénk dobott koncon rágódunk?! Egyáltalán, vannak még saját gondolataink?
Muszáj megértenünk, hogy a világ addig nem változik meg körülöttünk, amíg mi magunk meg nem változunk. Ha szebb világot akarunk, álmodjuk meg, és attól kezdve csak arra figyeljünk. Ne engedjük, hogy bárki is kizökkentsen minket a teremtés folyamatából! Hagyjuk a politikát a politikusokra, a híreket a jól értesültekre, a vallásháborút a vallási fanatikusokra, a kétkedést a kétkedőkre, a pesszimizmust a pesszimistákra, a világvégét a Jóistenre! Nekünk az a dolgunk, hogy teremtőerőnkkel létrehozzunk egy csodaszép országot, magát a Paradicsomot, mert képesek vagyunk rá! "- írja Színia.

Akik a fenti portékát választották, a következő három terméket is megtekintették

ARANY TARSOLY -2012. február

ARANY TARSOLY -2012.  február

Bolti ár:
695 Ft

Baráti ár:
300 Ft

DRÁBIK JÁNOS: A magyarok harmadik útja - 1956

DRÁBIK JÁNOS: A magyarok harmadik útja - 1956

Bolti ár:
2 500 Ft

Baráti ár:
2 250 Ft

Nincs készleten

JÓZSEF ATTILA: Altató

jozsef-attila-altato

Bolti ár:
570 Ft

Baráti ár:
515 Ft