Gyepű harsona

SZÉKELYFÖLD TURISZTIKAI TÉRKÉPE

Alcím:

térkép

Bolti ár:
1 100 Ft

Kiadó: Konnertfilm
Kiadási év: 2010
Határon túli irodalom: Erdély
Téma: Térképek
Kivánságlista

SZÉKELYFÖLD TURISZTIKAI TÉRKÉPE

Kattintson a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Részletes termékismertető

A térkép Székelyföld turisztikai látványosságait mutatja be rajzokon keresztül.


„Cél az egyszerűen áttekinthető, sokszínű turisztikai kínálat, amely nemcsak a turistáknak, hanem turisztikai irodáknak és szállásadóknak is nagy segítség, hiszen meg tudják mutatni könnyeden ezentúl az érdeklődőknek a helyszíneket, érdekességeket, látnivalókat. Összesen 273 rajz illusztrálja a célpontokat, de csak a legfontosabb pontokat emeltük ki, hiszen mindent nem lehetett rátenni a térképre. Nem is az volt a cél, hogy mindent megmutassunk, hanem az volt a cél, hogy Székelyföldre felhívjuk a figyelmet. Fel kell zárkózni más turisztikai régiók után, akiknek már vannak hasonló gyakorlatias térképeik.”.- Fazekas Szabolcs.


A térkép egyelőre falitérkép változatban kapható, méretei: 50x80cm.


A térképet rajzolta Tódor Előd designer, képzőművész és olajképrestuarátor, ötletgazdája és gyártója Fazakas Szabolcs a székelyudvarhelyi Konnertfilm vezetője.


 


A székelyudvarhelyi kiscsapat következő projektje az alábbi videobejátszásokon hallható. A Székelyföld legendatérképe illetve az ehhez tartozó könyv a tervek szerint októbertől kerül majd forgalomba, Magyarországon a Gyepű webáruházán keresztül lesz majd elérhető.


A térkép B1-es formátumban mutatja be azt a több mint 140 székelyföldi legendát, amelyet Márton Erika képzőművész rajzolt meg Benedek Elek, Orbán Balázs és mások legendái,mondái nyomán. A térkép kifejezetten a gyerekeket szólítja meg csodálatos rajzaival, így kelti fel a figyelmüket egy-egy legenda, monda iránt. A térképhez könyvet adnak ki, így magyarázhatók is lesznek számukra a legendák.


"Nagyon sok gyerek nem ismeri a helyi mondákat, legendákat, ha viszont minden iskolai tanteremben állna egy olyan térkép, amelyen ezen helyszínek igényes grafikával meg lennének jelölve, akkor a gyerekek, amikor a családdal kirándulnának, tudnák, hol járnak, milyen helyeken barangolnak, és hogy az adott helyszínekhez milyen történetek fűződnek" – magyarázta elképzelésüket Fazakas Szabolcs, az ötletgazda.Akik a fenti portékát választották, a következő három terméket is megtekintették

KÁSZONI ZOLTÁN: Háromszék élő kincsei

KÁSZONI ZOLTÁN: Háromszék élő kincsei

Bolti ár:
3 500 Ft

Baráti ár:
3 150 Ft

Emelt szintű érettségi 2016 - Magyar nyelv és irodalom -

Emelt szintű érettségi 2016 - Magyar nyelv és irodalom -

Bolti ár:
1 490 Ft

Baráti ár:
1 190 Ft

F. VÁRKONYI ZSUZSA, GERÉB ÁGNES, RUSKÓ RITA, TISZÓCZI ENIKŐ: Otthonszülés?

f-varkonyi-zsuzsa-gereb-agnes-rusko-rita-tiszoczi-eniko-otthonszules

Bolti ár:
1 480 Ft

Baráti ár:
1 330 Ft