Gyepű harsona

SZÉKELY GAZDÁLKODÓ

Alcím:

társasjáték

Bolti ár:
5 990 Ft

Korosztály: 7-10 éveseknek
Társasjáték: Nagyoknak
Várható szállítási idő: 1-2 nap
Kivánságlista

SZÉKELY GAZDÁLKODÓ

Kattintson a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Részletes termékismertető

A társasjáték célja, hogy játékosan megismertesse a székely nép szokásait, népi hagyományait és mindennapi tevékenységeit. Ezt a játékot már a kisebb gyerekek is nagy szeretettel játsszák.
A játék tartozékai natúr fa vizalapu festéssel, uniós szabvány szerint.
Különböző kártyákat tartalmaz mind például: Gazdakártya, amit a játékos a fáradtságos munkájáért kap jelképesen, hogy dolgozott künn a mezőn, valamint szerencsekártyák, amiben a székely nép hagyományai, szokásai és névnaphoz fűződő hiedelmei vannak bemutatva. Ezen kívül játékpénzt és állatokat tartalmazó kártyák is vannak, az utóbbit a játékosok minél hamarabb kell, begyűjtsék, mivel a játéknak akkor van vége, ha minden állatfajtából két-két példányt bevásárolt a piacon vagy cserélt a játékos társai között, esetleg szerencsésen örökölt.
Érdemes még néhány említést tenni a lépő mezőről is, ahol érdekesebbnél érdekesebb mezők találhatóak, például a kocsma, ami természetesen a templommal szembe található.
3 szerencsemező, amit különbözőképpen jelöltünk a négylevelű lóherével, tehénlepénnyel és a szerencsét hozó patkóval. Vannak veszélyt jelző mezők is, ilyen a Mészáros, Tűzvész, valamint a Dögvész. A játék román, angol valamint német nyelvű útmutatót is tartalmaz.

Akik a fenti portékát választották, a következő három terméket is megtekintették

FÜLÖP BEA: Életbe vágó válaszok

fulop-bea-eletbe-vago-valaszok.jpg

Bolti ár:
4 290 Ft

Baráti ár:
3 645 Ft

MÁRAI SÁNDOR: A szerelem négy arca

marai-sandor-a-szerelem-negy-arca.jpg

Bolti ár:
2 490 Ft

Baráti ár:
2 120 Ft

Játékok nagykönyve

jatekok-nagykonyve.jpg

Bolti ár:
4 500 Ft

Baráti ár:
4 050 Ft