Gyepű harsona

SZÉKELY GAZDÁLKODÓ

Alcím:

társasjáték

Bolti ár:
5 990 Ft

Korosztály: 7-10 éveseknek
Társasjáték: Nagyoknak
Várható szállítási idő: 1-2 nap
Kivánságlista

SZÉKELY GAZDÁLKODÓ

Kattintson a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Részletes termékismertető

A társasjáték célja, hogy játékosan megismertesse a székely nép szokásait, népi hagyományait és mindennapi tevékenységeit. Ezt a játékot már a kisebb gyerekek is nagy szeretettel játsszák.
A játék tartozékai natúr fa vizalapu festéssel, uniós szabvány szerint.
Különböző kártyákat tartalmaz mind például: Gazdakártya, amit a játékos a fáradtságos munkájáért kap jelképesen, hogy dolgozott künn a mezőn, valamint szerencsekártyák, amiben a székely nép hagyományai, szokásai és névnaphoz fűződő hiedelmei vannak bemutatva. Ezen kívül játékpénzt és állatokat tartalmazó kártyák is vannak, az utóbbit a játékosok minél hamarabb kell, begyűjtsék, mivel a játéknak akkor van vége, ha minden állatfajtából két-két példányt bevásárolt a piacon vagy cserélt a játékos társai között, esetleg szerencsésen örökölt.
Érdemes még néhány említést tenni a lépő mezőről is, ahol érdekesebbnél érdekesebb mezők találhatóak, például a kocsma, ami természetesen a templommal szembe található.
3 szerencsemező, amit különbözőképpen jelöltünk a négylevelű lóherével, tehénlepénnyel és a szerencsét hozó patkóval. Vannak veszélyt jelző mezők is, ilyen a Mészáros, Tűzvész, valamint a Dögvész. A játék román, angol valamint német nyelvű útmutatót is tartalmaz.

Akik a fenti portékát választották, a következő három terméket is megtekintették

BERG JUDIT: Hisztimesék

berg-judit-hisztimesek.jpg

Bolti ár:
2 400 Ft

Baráti ár:
2 160 Ft

SZILÁGYI EDIT: Kamaszok

szilagyi-edit-kamaszok

Bolti ár:
660 Ft

Baráti ár:
595 Ft

JÓKAI MÓR: A nagyenyedi két fűzfa

JÓKAI MÓR: A nagyenyedi két fűzfa

Bolti ár:
1 000 Ft

Baráti ár:
900 Ft