Gyepű harsona

PANYIK GÁBORNÉ DR.: Pálinkafőzés

Alcím:

Ágyas pálinka és likőr készítése

Kedvezmény

10 %

300,- Ft

Bolti ár:
2 995 Ft

Baráti ár:
2 695 Ft

Kiadási év: 2013
Oldalszám: 115
Téma: Borok-nedűk
Várható szállítási idő: 1-2 nap
Kivánságlista

panyik-gaborne-dr-palinkafozes.jpg

Kattintson a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Részletes termékismertető

Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.

Akik a fenti portékát választották, a következő három terméket is megtekintették

DSIDA JENŐ: Légy már legenda

DSIDA JENŐ: Légy már legenda

Bolti ár:
2 500 Ft

Baráti ár:
2 250 Ft

KOSZTOLÁNYI DEZSŐ: Elsüllyedt Európa

kozstolanyi-dezso-elsullyedt-europa.jpg

Bolti ár:
3 490 Ft

Baráti ár:
3 140 Ft

OLÁH SÁNDOR: Csendes csatatér

OLÁH SÁNDOR: Csendes csatatér

Bolti ár:
1 800 Ft

Baráti ár:
1 000 Ft

Nincs készleten