Gyepű harsona

MOLNÁR ILDIKÓ: A káros stressz és szerepe a betegségek kialakulásában

Alcím:

Neuroimmun és hormonális szabályozások kapcsolatrendszere

Kedvezmény

10 %

440,- Ft

Bolti ár:
4 390 Ft

Baráti ár:
3 950 Ft

Kiadási év: 2012
Oldalszám: 216
Téma: Gyógyászat
Várható szállítási idő: 1-2 nap
Kivánságlista

molnar-ildiko-a-karos-stressz-es-szerepe-a-betegsegek-kialakulasaban

Kattintson a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Részletes termékismertető

"A könyv témája időszerű és igen sokakat érint. Napjaink felgyorsult tempója kihat a betegségek kialakulására, megváltoztatja azok megjelenését, lefolyását és felismerhetőségét. A könyv elsősorban háziorvosok számára készült.
Olyan ismereteket és összefüggéseket világít meg egyszerűen és érthetően, amivel mindennapos orvosi gyógyító munkájukban találkoznak. Ugyanakkor nehéz a megfelelő kezelésük, mert több szakma (például belgyógyászat, endokrinológia, allergia és klinikai immunológia) együttes ismeretét igénylik. Sok betegség gyógyításában nem elegendő csak a tüneti kezelés. Ok-okozati kapcsolatokra világít rá, és kísérletet tesz az oki gondolkodásmódnak a gyakorlatba való átültetésére. Olyan aktív faktorok megismertetésére törekszik, amiről a fiatal kollégákat kivéve a többiek csak egy-egy szakmai továbbképzés során hallhatnak. Ezért névhasználatuk a mindennapokban számukra a tudományossággal kapcsolódik össze, és nem az általános hatásukkal. Ezen aktív faktorok megismertetésében a rutin megszerzésére is törekszem. Ma már molekuláris szinten lehet egyes betegségekben az ok-okozati hatásokat megismerni, nem csak az aktív faktorok sejtszintjén. Azonban ezek biztos ismerete nélkül a másik sem érhető.
A könyv bármelyik orvosi szakmában dolgozó kollégának hasznos, összegyűjtött ismereteket nyújthat, amihez terjedelmes, elsősorban angol nyelvű irodalomjegyzék is társul. Azonban a nem orvosi képzettségűek számára is hasznos információkat kínál, aminek megértését fogalommagyarázatok, illetve a rövidítések jegyzéke segíti." (a Szerző)

Akik a fenti portékát választották, a következő három terméket is megtekintették

SÁRKÖZY ERZSÉBET: A bitorló család ( A Habsburgok)

sarkozy-erzsebet-a-bitorlo-csalad.jpg

Bolti ár:
2 800 Ft

Baráti ár:
2 520 Ft

WASS ALBERT: Nagypénteki sirató

wass-albert-nagypenteki sirato.jpg

Bolti ár:
2 100 Ft

Baráti ár:
1 785 Ft

TANKÓ GYULA: Életvitel a Gyimesekben

TANKÓ GYULA: Életvitel a Gyimesekben

Bolti ár:
1 500 Ft