Gyepű harsona

KOLLÁR ANITA: Gluténmentes és finom!

Alcím:

Alapszakácskönyv lisztérzékenyeknek, lisztallergiásoknak, diétázóknak

Kedvezmény

10 %

445,- Ft

Bolti ár:
4 450 Ft

Baráti ár:
4 005 Ft

Kiadási év: 2013
Oldalszám: 157
Téma: Szakácskönyvek
Várható szállítási idő: 3-5 nap
Kivánságlista

kollar-anita-glutenmentes-es-finom.jpg

Kattintson a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Részletes termékismertető

Amikor kiderül, hogy amit eddig megettünk, ártalmas nekünk, olyan, mintha összedőlne körülöttünk a világ. Az első sokk után jön a szembesülés, hogy korántsem egyszerű a gluténmentes étrendet megoldani. A kész termékek nagyon drágák és nehezen beszerezhetők, az alapanyagok pedig sokfélék és idegenek. Pánikra azonban semmi ok!
Ez a szakácskönyv finom és egészséges recepteket kínál a diétára kényszerülőknek, amelyek ráadásul a készen kapható termékek árának a töredékébe kerülnek. Kenyerek, kalácsok, pizzák, tésztaételek, fánkok, lángos, pogácsa és ínycsiklandó sütemények – csupa olyan alapvető étel, amely hiányzik egy lisztérzékeny életéből. Emellett néhány izgalmas, gabonából készült fogással is megismerkedhetünk, és a szükséges alapanyagok, valamint beszerzési forrásaik bemutatása sem marad ki.
A könyv üzenete, hogy nem kell lemondanunk a finom ízekről. A többszörösen tesztelt, jól követhető receptek túlélőkészletül szolgálnak azoknak, akiknél frissen diagnosztizálták a problémát, és azoknak is hasznára válnak, akik úgy érzik, már belefáradtak a nehezen tartható, macerás diétába. Az ételek jó részét laktózérzékenyek is megehetik, és természetesen azok egészségéhez is hozzájárulhatnak, akiknek nincs semmiféle ételallergiájuk.

Kollár Anita az ELTE-n végzett nyelvészként, ugyanakkor a Testnevelési Egyetemen sportedzői diplomát is szerzett. Több mint 10 éve dolgozik Stahl Judit mellett. Rendszeresen publikál gasztronómiai tárgyú írásokat, jelenleg a Kulinária Kiadó vezető szerkesztője. 2012 januárjában állapították meg gluténérzékenységét, azóta él ezen az étrenden.

"Ajánlom ezt a könyvet a lisztérzékenyeknek, mert a sokféle kenyér között mindenki megtalálhatja a neki kedveset. A könyv érthetően elemzi az alapanyagok viselkedését, a kenyérsütés mágiáját, és ez óriási segítség annak is, aki korábban is sütött, és most hirtelen a gluténmentesség feladatával szembesül. A nem lisztérzékenyeknek pedig azért, mert a változatosság gyönyörködtet, és még egészséges is."
Dr. Gyimesi Judit, Heim Pál Kórház Coeliakia Centrum

"Örülök, hogy végre megjelenhet ez a könyv, hiszen nagy segítség a lisztérzékeny embereknek. A receptek mögött komoly munka áll, és ezt a kötet minden finom ételén érezni lehet."
Stahl Judit

"Végre egy nemzetközi színvonalú, ízléses, gyönyörű szakácskönyv a témában! Alig várom, hogy kipróbáljam ezeket a zseniális és profi recepteket."
Mautner Zsófia

Akik a fenti portékát választották, a következő három terméket is megtekintették

ELEVEN ÖRÖKSÉG- Kenyér- és kásanövények a Kárpát- medencében

ELEVEN ÖRÖKSÉG- Kenyér- és kásanövények a Kárpát- medencében

Bolti ár:
4 900 Ft

Baráti ár:
3 500 Ft

WEÖRES SÁNDOR: Weöres Sándor Egybegyűjtött műfordítások IV.

weores-sandor-weores-sandor-egybegyujtott-muforditasok-iv

Bolti ár:
4 990 Ft

Baráti ár:
4 490 Ft

RÓNAY LÁSZLÓ: Katolikus költők antológiája

ronay-laszlo-katolikus-koltok-antologiaja.jpg

Bolti ár:
3 950 Ft

Baráti ár:
3 555 Ft