print('');
Gyepű harsona

CEY-BERT RÓBERT GYULA- CEY-BERT TÜNDE: A magyar konyha filozófiája

Alcím:

Az ősi áldozati ételek szellemiségétől a jövő magyar konyhájáig

Kedvezmény

15 %

675,- Ft

Bolti ár:
4 500 Ft

Baráti ár:
3 825 Ft

Kiadó: Püski
Kiadási év: 2009
Szerző: Cey-Bert Róbert Gyula- Cey-Bert Tünde
Oldalszám: 503
Téma: Szakácskönyvek
Borító: puhaborító
Várható szállítási idő: 1-2 nap
Kivánságlista

CEY-BERT RÓBERT GYULA- CEY-BERT TÜNDE: A magyar konyha filozófiája

Kattintson a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Részletes termékismertető

A jövő magyar konyhájának erőteljesen képviselnie kell az ősi hagyományok harmóniarendjét, megfelelően ötvözve az egészséges étkezés szabályaival. Ez az alapgondolata a könyvnek. A könyv a régi hagyományos receptek mellett több, mint száz új ételleírást is tartalmaz, amelyek kifejezik a megújuló magyar konyha sajátos ízirányzatait, tálalási esztétikáját, dietetikai értékrendjét és változatos konyhatechnikai eljárásait. A könyv a magyar konyha filozófiai megközelítésének első episztemológiai megfogalmazása, amely a magyar konyhaművészet kultúrtörténeti kutatásainak megkerülhetetlen alapművét képezi. Kötelező olvasmány a magyar gasztronómia minden kedvelője számára!

Akik a fenti portékát választották, a következő három terméket is megtekintették

MAGYAR BETYÁR falinaptár 2014

MAGYAR BETYÁR  falinaptár 2014

Bolti ár:
3 200 Ft

Baráti ár:
2 500 Ft

HORVÁTH JÁNOS: Tiltott történelmünk 1945-1947

HORVÁTH JÁNOS: Tiltott történelmünk 1945-1947

Bolti ár:
990 Ft

Baráti ár:
800 Ft

FINY PETRA: Az ovi-ügy

finy-petra-az-ovi-ugy.jpg

Bolti ár:
1 650 Ft

Baráti ár:
1 485 Ft